Boek een dienst!

www.softfocus.nl

www.softfocus.nl

“Wil je tips en tools én een persoonlijk boekpromotieplan en uitvoering, dan is dit je kans!”

 

Droom jij ook weleens van het moment dat je een willekeurige boekhandel inloopt en stapels van je eigen boek ziet liggen? Dan ben je niet de enige. Het is de droom van bijna iedere auteur om zijn of haar boek in de boekhandel tegen te komen.

 

Laten we eerlijk zijn, een boek is niets zonder enthousiaste lezers. Een boek is er om gelezen te worden. En góed ook! Een uitgedachte én uitgevoerde boekpromotie is dan een absolute múst voor het slagen van je boek. Ook voor de bijdrage die je boek aan de totale marketing van je bedrijf moet leveren.

 

Het maakt dan in principe niet uit of je boek in eigen beheer is uitgegeven of via een erkende uitgever. In het laatste geval draagt echter een erkende uitgever actief mee aan de promotie van je boek, ook omdat er al goede contacten lopen met boekhandels. Daarnaast moet je – in beide gevallen- ook altijd zelf de nodige inspanningen leveren om je boek onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Alleen is de vraag: heb je daar naast je werk/bedrijf wel tijd voor?  En heb je er wel zin in om daar een heleboel tijd en aandacht in te steken? En waar begin je? En niet onbelangrijk: waarmee ben je tevreden: Kortom: Hoe groot wil je jouw publiek? Is het een hobby of wil je dat er écht werk gemaakt wordt van jouw droom?

 

Soft Focus Communicatie biedt echter een oplossing wanneer je dat laatste wenst.

Jellie de Roos, inmiddels een ervaren boekpromotor van de zowel online als offline goedlopende titel ‘Juf klapt uit de school’ heeft inmiddels ingang bij grote boekhandels in Nederland en bied je graag het volgende pakket aan:

 

Basispakket: Boost your book.

 

Voor een periode van 2 maanden.

 

Een voorafgaand skype-gesprek van 30 minuten waarin je wensen en mogelijkheden m.b.t. tot de boekpromotie worden besproken.

 

4 uur per week online en offline promotieactiviteiten m.b.t. je boek. De Roos zorgt ervoor dat je boek actief door de inkopers van grote boekwinkels in heel Nederland wordt bekeken en ingekocht.

 

Wat je in totaal krijgt:

 

32 uur actieve promotie inzet speciaal voor jouw boek.

 

Een aannemelijk zichtbare en merkbare stijging van je boekverkoop.

 

Na 2 maanden: Een overzicht van de benaderde boekhandels in heel Nederland en een totaal overzicht van de ingekochte boeken.

 

Wat je vooraf investeert:

 

249 euro (excl. btw) voor het gehele basispakket. All-in, geen provisie- of andere onkosten achteraf

 

2 op te sturen promotie-exemplaren van je boek

 

1 mailpagina met pakkende gegevens voor het introduceren van je boek aan de inkopers (je krijgt een helder overzicht wat je precies in moet leveren.

 

Verdient jouw book ook zo’n boost? Geef je dan op voor een gratis skype-gesprek!

Jellie de Roos

info@softfocus.nl

www.softfocus.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *