Contact

Uitgeven, boekpromoties, of wervelende lezingen kun je regelen bij Soft Focus Communicatie.

Hier kun je via het contactformulier vragen stellen, informatie opvragen, opmerkingen mededelen of je aanmelden voor een boeklezing van mijn boek ‘Juf klapt uit de school’.

Telefonisch ben ik ook te benaderen: 06-30707746

Een vriendelijke groet

Jellie de Roos

 

12 Thoughts.

 1. Ik ben nieuwsgierig naar je boek en zou het graag lezen als het klaar is (lees dit als een reservering). Ik zou graag meer informatie willen over je concept.

  • Hallo Maurice, wat fijn om dat te lezen. Op 20 mei 2016 is de boeklancering: wanneer je via mijn mail je email-gegevens achterlaat houd ik je op de hoogte wanneer de voorverkoop begint. Mag ik je trouwens vragen via welk kanaal je hebt gehoord van mijn boek? Ik heb nog weinig actief aan reclame gedaan, (start ik in maart mee) dus ben benieuwd. Vriendelijke groet Jellie de Roos.

 2. En Maurice, natuurlijk kun je me ook gewoon bellen wanneer je graag informatie wilt over mijn concept. Ik vertel je er heel graag over.

 3. Hoi Jellie

  Wat heerlijk om jou als klank bord te mogen hebben! Ik ben zo benieuwd naar jou boek. Het kan niet anders dan fantastisch zijn omdat je er met zoveel passie over praat. Ik reserveer bij dezen mijn exemplaar bij jou enne ik wil m wel gesigneerd hebben!
  Zodra jou boek uit is moet Humberto Tann wel even met jou contacten over de uitzending waarin hij jou boek gaat promoten!

  liefs Ymke

  • Haha Ymke, wat lief! Natuurlijk staat gereserveerd voor jou! Gesigneerd! Je komt toch op 20 mei? En het sparren is inderdaad erg fijn!

 4. Dag Jellie,

  Dacht dat mijn mailadres voor jou wel zichtbaar zou zijn via het eerder gestuurde bericht, maar alsnog: m.vandelisdonk@obsdeboomgaard.nl
  Ik kwam op je site via een digitale zoektocht naar ankerpunten voor een sterk pedagogisch klimaat. Je zienswijze sprak me aan en zoals gezegd ben ik daarom benieuwd naar je boek.

  Groeten,

  Maurice

 5. Hallo Maurice,
  Dank voor je antwoord. Fijn om te lezen. Ik denk zomaar te weten dat mijn boek je inderdaad hele belangrijke ankerpunten en fundamenten mee kan geven voor een sterk pedagogisch klimaat. Lees heel graag je feedback en ervaringen nadien! Wanneer je net zo enthousiast bent als ik over de inhoud van mijn schrijven, is het misschien interessant voor je om te weten dat ik naar aanleiding van mijn boek ook diensten op maat lever aan scholen die werkelijk verschil willen maken op dit gebied. Ik heb je mail-adres genoteerd. (sorry: eerder over het hoofd gezien). Ik geef je een seintje wanneer de voorverkoop start en dan heb jij mijn boek op 20 mei 2016 in handen! Vriendelijke groet Jellie de Roos.

 6. Beste Jellie, op het Ridderfestijn in Arcen was ik mijn kinderboek Juffrouw HEndriKS, de beuk erin! aan het promoten en kwam ik een vriendin van jou tegen. Het lijkt alsof wij veel hetzelfde voor ogen hebben. Als je mijn boek wilt lezen: het is gratis te downloaden via de website om zo met veel mensen de visie te kunnen delen. Zie uit naar je reactie. Hartelijke groet, Angelique

  • Hallo Angelique, ik ga kijken! Leuk en toevallig dat je Pietsje tegenkwam. Die kent mijn droom over het onderwijs met de naam Anders Wijs. Mijn boek gaat over mijn onderwijservaringen en over hoe ik Anders Wijs werd, ik was 22 jaar leerkracht in het p.o. en ben afgestudeerd als directeur p.o.en heb een school begeleid met een visietraject en invoeringstraject gericht op een brede talentontwikkeling. Heerlijk om te doen, omdat ik daar zo in geloof! Mijn nieuwe visie over scholing deel ik overigens gaandeweg in mijn boek (die van mij is niet gratis…) , met praktische tips hoe alle wetenschappelijk onderbouwde en vernieuwende tips die gebaseerd zijn op de integrale invoering van Positieve Educatie, een uitgebreid talentenmodel (ik ga een behoorlijk stapje verder dan Gardner) en de nieuwste neuropsychologische kennis. Ik laat zien hoe Anders Wijs eenvoudig in te voeren is. Mag ik je vragen wat Pietsje jou precies verteld heeft over Anders Wijs? Ik ben benieuwd of we inderdaad hetzelfde denken! Heb jij ook lang voor de klas gestaan en het basisonderwijs van binnenuit leren kennen? En in welke functie? Een hele vriendelijke groet Jellie.

 7. Ik kom naar je presentatie hoor. Je droom, gedrevenheid en enthousiasme steken me alleen al aan om er meer over te horen. You go girl!

 8. Lieve mensen die mij al een tijdje ‘volgen’. Er is een geheel nieuwe website gemaakt waarop ook mijn boek uitkomt. Wanneer je volgende week belangstelling hebt om deel te nemen aan de voorverkoop van mijn boek: welkom op mijn nieuwe website: http://www.anders-wijs.nl Voor mail kun je mij bereiken op info@anders-wijs.nl. Ook voor onderwijsdiensten kun je daarop een kijkje nemen! Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *